Teremtsd meg az áloméletedet erőlködésmentesen, egy támogató közösség tagjaként.

A Felhangoló Klub egy olyan közösség, amelynek tagjai elkötelezettek a személyes fejlődés iránt.

Azok a fiatalok gyűlnek itt össze, akik tudatosan teremtik meg az életüket a saját elképzeléseik alapján.

Minden tudatos teremtőnek jól jön egy hely, ahol az élményeit, tapasztalatait megoszthatja és a felmerülő kérdéseivel tanácsért fordulhat a közösség tagjaihoz.

 

A Klub tagjaként egy pozitív és támogató közösség részeként haladhatsz az egyéni fejlődési utadon.

Ha hozzád hasonló fejlődni vágyó és nyitott emberekkel szeretnéd körbevenni magad, akkor itt a helyed.

A vágyaidról és céljaidról alkotott elképzeléseid megvalósításához itt gyakorlatias eszközöket találsz.

Erőlködés helyett, a célra való ráhangolódásban hiszünk. A ráhangolódás eredménye pedig az inspiráció, amelyből a cselekvés fakad.

Beszéljünk a számodra fontos témákról

Aktív részvétel

Klubtagként rendszeres interaktív webinárokon vehetsz részt, ahol az aktuális témával kapcsolatban behozhatod a saját kérdéseidet és észrevételeidet, illetve Te is javasolhatsz webinártémát.

Biztonságos közösség

A hasonló gondolkodású és együtt fejlődő klubtagokhoz bizalommal fordulhatsz a kérdéseiddel. A klub zárt Facebook-csoportjában bármikor kérdezhetsz vagy kérhetsz tanácsot a közösség tagjaitól.

Hozzáértés

A Klubban szakemberek (tréner, coach, pszichológus) is vannak, akik szívesen adnak választ a kérdéseidre.

Mit jelent a felhangoló?

A felhangoló egy életfilozófia, mely szerint bármit megteremthetünk és elérhetünk, amivel összhangba tudunk kerülni. 

Az elsődleges cél az, hogy az ember minél magasabb rezgésszintre hozza magát.

Vagyis minél nyitottabb elmeállapotba és magasabb tudati szintre kerüljön.

Ez leginkább úgy érhető el, hogy minél könnyedebb, örömtelibb gondolatokat engedek meg magamnak, annál erősebb a kapcsolatom a belső, teremtő forrással.

Így az érzelmi vezérlőrendszerem folyamatosan jelez intuíciókon, érzéseken jeleken keresztül, hogy segítsen eljutni oda, ahol az általam vágyott élmények vannak.

Több ezren hangolódtak már fel velünk.

A Felhangoló Klub mögött álló Tudatos Fiatalok Közössége az elmúlt 6 évben több száz, fiataloknak szóló önismereti és személyiségfejlesztő programot szervezett. A több ezer emberrel való interakcióból leszűrt tapasztalatok mentén lett kialakítva a Felhangoló Klub tematikája.

Gyakran Ismételt Kérdések

Teljesen online a klub vagy vannak személyes találkozók is?

A praktikum kedvéért a tagság online alapú. Így bárki bárhonnan be tud csatlakozni a programokba és el tudja érni a tartalmakat. Időnként viszont tartunk személye találkozókat is, mint pl. kirándulás, filmklub, fesztivál szerű bulik a vízparton. Ezek a programok opcionális bónuszként vannak csupán, ezért erről részletesebben a belépés után találsz infót.

A tagoknak mindegyik heti programon részt kell venniük?

Minél több webináron veszel részt, annál közelebb kerülsz a céljaid eléréséhez. Ezért a saját érdeked, hogy minél több lehetőséget kihaszánlj. Ezzel együtt a részvétel nem közelező, nem jár következménnyel ha valmilyen programon nem tudsz részt venni. Sőt a webinárok felvételét vagy hanganyagát feltöltjük a klub patreon oldalára, így később vissza hallgathatod és ha valami nem világos, akkor a zárt facebook csoportban fel teheted a kérdéseidet.

Hogyan tudok csatlakozni?

Mi sem egyszerűbb.

Kattints a CSATLAKOZOM! gombra az oldal alján. Ez átirányít a klub Patreon oldalára. A Patreon egy tagság kezelő rendszer, amit több, mint 4 éve használunk.

Itt kattints a zöld színű, “JOIN” feliratú gombra és töltsd ki a regisztrációt értelemszerűen.

A tagsági díjat egy biztonságos, kártyás fizetéssel tudod lebonyolítani, de választhatod a paypalt is, ha neked az a preferenciád. 

Miután ezzel készen vagy, már élvezheted is a tagság előnyeit.

Ha elakadtál vagy kérdésed, észrevételed van, akkor vedd fel velünk a kapcsolatot itt: felhangolóközössé[email protected]